Lave minimumsordre - Rask levering - Stort utvalg - Prisgaranti - Rask respons

Kontakt oss for spørsmål
Tlf: 966 21 000
post@profilbutikken.no

Hvorfor velge oss?

Hvorfor profilbutikken?

Profilbutikken ønsker å bli en av Norges ledende leverandør av reklameartikler i Norge. Vi streber etter å ha et av de beste utvalgene av profilartikler til meget hyggelige priser. Vi handler direkte hos produsent som gjør at du som kunde får overskuddet. Vi har et enormt utvalg av reklameartikler og best av alt så har vi raske leveringer. Leveringstid hos oss ligger på 1-3 uker ettersom hva man bestiller.

Kvalitetsprodukter til meget hyggelige priser

Vi sørger for at alle våre profilartikler overholder de gjeldende lover og forskrifter. Våre produkter blir inspisert nøye rett etter trykking, rett før pakking og når de blir klargjort for transport. De aller fleste av våre reklameartikler blir trykket i Helmond i Nederland.

Vareprøver

Vi kan også levere gratis vareprøve på de fleste av profilartiklene våres. Vareprøve bestillinger under 20,- vil bli sendt kostnadsfritt fra oss. Varebestillinger over 20,- blir du fakturert for enhetspris, samt NOK 95,- for frakt og håndtering. Disse krediteres fullt ut, hvis du legger inn en bestilling innen 30 dager. Hvis ikke man ønsker å bestille vareprøven, skal den sendes tilbake uskadd i orginalemballasjen.

Hvorfor reklameartikler?

Litt om effekten av reklameartikler og om det å skape gjenkjennelse og bygge en positiv merkevare:

De aller fleste setter pris på produkter, og spesielt når det er gratis! Ved å sette firmalogoen din på en rekke reklameartikler og bruke dem som giveaways eller såkalte strøartikler, kan man skape en positiv merkevare.

Velger man reklameartikler som har lang varighet, som for eksempel, kopp med trykk, handlenett med trykk, mobilkortholder, musematte med logo eller for eksempel drikkeflasker med logo vil firmaet ditt være synlig kanskje hver eneste dag.

Ved å stadig bli minnet på firmaet vil man skape en sterk merkevare. Utvalget av reklameartikler er stort, så det er lurt å velge produkter med høy popularitet og som har lang levetid.

Så tenk over hvor stor effekt dette kan ha. Ved å gi ut de riktige reklameartiklene, kan man oppleve å se personer bruke produkter med akkurat din firmalogo på, dag inn og dag ut, uten at de til og med er klar over det, og til og med kanskje over flere år???

Sånn sett kan man si at det å investere i de riktige profilartiklene kan man oppnå en vanvittig stor effekt av det i forhold til det å annonsere andre plasser.

Så kanskje det ikke er så dumt å prioritere og utnytte markedsføringsbudsjettet på billige reklameartikler allikevel?

Profilbutikken har tilgang på tusenvis av reklameartikler, og er det noe du ikke finner i vår butikk så send oss en forespørsel. Vi klarer å skaffe det aller meste med firmalogo på.